Made in Cuba Bagside
Preben Haarup

PREBENHAARUP.DK

Made in Cuba

Hæftet, E-bog, E-lydbog, lydbog

Udgivet april 2011


Bagside

Rockmusikeren Frank er i Cuba for at begrave sin halvbror, Martin, som er død efter en hate-crime i Danmark, fordi han er halvt cubaner. Frank får hjælp af den cubanske del af familien, først og fremmest den vennesæle Walfrido, som er lokal smågangster og alfons, der lægger planer for sine omgivelser og styrer alt og alle.


Under en seance af afrocubanernes santéria-tro med musik, alkohol, dans og trance får Frank at vide, hvor og hvornår han skal gravfæste Martins urne for at tilfredsstille guderne.


Mens Frank venter på begravelsen, forelsker han sig i den hårdhændede Walfridos kæreste, Sandra, og hun i ham, og de må gøre alt for, at Walfrido ikke fatter mistanke.


Men Sandra har flere skeletter i skabet, end godt er, og Frank undrer sig mere og mere over hendes forhold til Walfrido og ham selv og den tilværelse, hun fører, i en lille isoleret hytte på taget af en bygning i det isolerede Cuba med udsigt til friheden på den anden side af havet.


Men Walfrido finder ud af det hele, og så begynder den vilde jagt, for at han kan få hævn over de to, som ikke bare danser efter hans pibe, og han viser sig som en helt anden og meget værre og grusommere end den lille småsvindler, alfons og lokalgangster, Frank kender ...